Terrasoverkapping Den Haag

Als u extra woonruimte wilt creëren dan kunt u denken aan het plaatsen van een terrasoverkapping. Een terrasoverkapping heeft veel voordelen en vergroot niet alleen uw woonruimte maar geeft uw huis ook meer uitstraling hetgeen de waarde van uw huis ten goede komt.

De wind in Den Haag kan nog wel eens roet in het eten gooien als u net een etentje heeft gepland met vrienden of familie. U kunt met een terrasoverkapping in Den Haag elk jaargetijde genieten van uw tuin en bent niet meer afhankelijk van het weer.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping (2)

Andere voordelen van een terrasoverkapping

Naast de waardeverhoging van uw huis en het grotere woongenot heeft een terrasoverkapping meer voordelen. U kunt altijd genieten van de zon als deze schijnt. In de winter zit u heerlijk in uw terraskamer en in het voorjaar en najaar pakt u elke zonnige dag mee. Zonservice levert allerlei extra’s voor uw tuinkamer in Den Haag. Uw tuinmeubelen mogen van goede kwaliteit zijn, immers u hoeft er niet mee te sjouwen en kunt ze het hele jaar door laten staan. Een mooie aankleding van uw tuinkamer geeft veel extra woonplezier.

Soorten terrasoverkapping

Een terrasoverkapping in Den Haag kan door Zonservice worden geleverd van verschillende materialen. Een veel gebruikte methode is het plaatsen van een aluminium frame met glazen dak. Er zijn verschillende maten leverbaar en de overkapping is uit te breiden tot een volledige terraskamer.
Een terrasoverkapping van glas kan desgewenst worden geleverd met zonwering zoals rolgordijnen of lamellen. Lamellen kunnen worden geopend en gesloten al naar gelang uw behoefte. Zo laat u op het ene moment de warmte toe of sluit juist de zon buiten door de lamellen te sluiten.
Een terrasoverkapping van stof heeft als voordeel dat het vouwdak kan worden geopend en gesloten. Op warme dagen kan dit een groot voordeel zijn.

Terrasoverkapping (3)
Terrasoverkapping (4)

Zonservice: uw adres voor terrasoverkapping in Den Haag

Het aanbod van Zonservice is zeer uitgebreid. Naast terrasoverkappingen leveren wij allerlei extra’s zoals warmtestralers, luxe loungesets en verschillende soorten zonwering. Onze professionele medewerkers adviseren u graag bij u thuis in Den Haag. U kunt bij ons in de showroom verschillende soorten terrasoverkappingen bekijken en zich eveneens laten adviseren.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Nieuwe terrasoverkapping nodig?

Vraag offerte aan