Terrasoverkapping Leiden

Het hele jaar door genieten van uw tuin, de zon en frisse lucht. Met een terrasoverkapping van Zonservice zonwering & overkapping kan uw droom werkelijkheid worden. Een terrasoverkapping is in verschillende soorten en maten en materialen verkrijgbaar. Een terrasoverkapping aan uw huis geeft uw huis én tuin extra uitstraling. Als u op zoek bent naar een geschikte adviseur en leverancier voor uw terrasoverkapping in Leiden, dan bent u bij Zonservice aan het juiste adres.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping

Voordelen van een terrasoverkapping

In het voorjaar pakt u de eerste zonnestralen onder uw terrasoverkapping in Leiden. Uw tuinmeubilair kan het hele jaar door blijven staan en u hoeft dus nooit meer te sjouwen met tuinmeubels. U kunt uw zithoek onder de terrasoverkapping omtoveren tot een gezellige en knusse plek waar u het hele jaar door uw gasten kunt ontvangen. Een geplande barbecue zal nooit meer in het (regen) water vallen!

Tijdens zomeravonden kunt u veel langer buiten zitten omdat de terrasoverkapping de warmte langer vast houdt en een onverwachte regenbui geen probleem meer vormt.

Soorten terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van Zonservice wordt van verschillende materialen gemaakt. Er zijn overkappingen van glas, van stof, lamellen of een combinatie daarvan. Een terrasoverkapping kan doorgaans eenvoudig worden geopend en gesloten, al naar gelang de situatie van het moment.
U kunt uw terrasoverkapping in Leiden bijvoorbeeld sluiten aan de zijde waar de wind waait, of het dak openen voor meer afkoeling als de zon uw binnenruimte te veel opwarmt.
Zonservice levert ook zonwering zodat u uw overkapping direct bij aanschaf of later kunt uitrusten met de gewenste zonwering zoals lamellen of rolgordijnen.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping

Extra’s bij Zonservice terrasoverkapping

U kunt uw terrasoverkapping voor uw woning in Leiden uitbreiden met allerhande accessoires zodat u een geheel eigen sfeer kunt creëren. Denk aan verlichting, schuifdeuren, warmtestralers, loungesets of bijvoorbeeld verticale zonwering tegen de lage zon.
Zonservice adviseert u bij uw keuze en de terrasoverkapping voor uw huis in Leiden en deze wordt geplaatst door professionele en ervaren monteurs. Zonservice zonwering & overkapping adviseert u graag aan huis bij de keuze van uw terrasoverkapping. In de showroom van Zonservice kunt u zich uitgebreid oriënteren en laten adviseren.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Nieuwe terrasoverkapping nodig?

Vraag offerte aan