Terrasoverkapping Wassenaar

Een terrasoverkapping aan uw huis in Wassenaar zorgt voor verhoogd woonplezier. U heeft immers het hele jaar door toegang tot uw tuin en veel extra woonruimte. De mogelijkheden zijn groot: de eerste zonnestralen in het voorjaar, de laatste zonnige dagen in het najaar, alles komt binnen handbereik met een terrasoverkapping. Zelfs in de winter ontvangt u uw gasten “buiten” en kunt u genieten van het uitzicht op de natuur. Zonservice zonwering & terrasoverkapping heeft een ruime keus uit verschillende soorten terrasoverkappingen en levert ook in Wassenaar en omgeving.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping (2)

Soorten terrasoverkapping

Een terrasoverkapping van glas bestaat doorgaans uit een aluminium frame met glazen dak. Er zijn verschillende maten leverbaar en uw overkapping is uit te breiden tot een volledige tuinkamer.
Een glazen terrasoverkapping voor uw woning in Wassenaar kan desgewenst worden geleverd met bijbehorende zonwering zoals rolgordijnen.
Een terrasoverkapping met lamellen heeft het voordeel dat de lamellen kunnen worden geopend en gesloten al naar gelang uw behoefte. Zo sluit u makkelijk de zon buiten of laat deze juist binnen om warmte op te vangen.
Een terrasoverkapping van stof heeft als voordeel dat het vouwdak eenvoudig kan worden geopend en gesloten.

De voordelen van een terrasoverkapping

Een terrasoverkapping geeft veel voordelen: het hele jaar door genieten van uw tuin en het buitenleven. Zelfs in de winter kunt u buiten vertoeven en op kille avonden geeft een warmtestraler u de benodigde warmte om tot laat in de avond toch buiten te zijn. Een regenbui of onverwacht harde wind is geen probleem en uw geplande barbecue kan doorgaan.
Een ander bijkomend voordeel van een terrasoverkapping is dat u uw tuinruimte kunt inrichten naar eigen smaak en de meubels niet hoeft te verplaatsen.

Terrasoverkapping
Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping voor uw woning in Wassenaar en accessoires

Omdat u uw tuinkamer het hele jaar door kunt gebruiken kunt u deze naar uw eigen smaak inrichten. Zonservice terrasoverkapping heeft een groot assortiment aan accessoires: warmtestralers, loungesets, barbecues, zonwering en nog veel meer. In de showroom kunt u de verschillende types overkapping bekijken en u laten adviseren bij uw keuze. Zonwering plaatst uw terrasoverkapping te Wassenaar op deskundige en professionele wijze.

Bekijk ook eens de volgende pagina’s:

Nieuwe terrasoverkapping nodig?

Vraag offerte aan